Bericht versturen
aboutus

Wuhan First New Material Co., Ltd

Wuhan First New Material Co., Ltd
1
Type Business: Fabrikant
Exporteur
Verkoper
Grote Markt: Wereldwijd
Merken: Eerst
Aantal werknemers: >100
Jaarlijkse omzet: 5000000-10000000
Opgericht Jaar: 2018
Export pct: 70% - 80%
Ongeveer ons
Inleiding

Wuhan Eerste Nieuw Materieel Technologieco., Ltd klanten de uitstekende productdiensten in termen van kwaliteit, hoeveelheid en tijd aanbiedt, heeft een goede merkreputatie en commerciële reputatie in de industrie, gevestigd en het vertrouwen en de steun van vele klanten in binnen- en buitenland gewonnen.

 

Sinds zijn onderneming, heeft het bedrijf altijd people-oriented, technologie voor overleving, kwaliteit voor geloofwaardigheid, de dienst hiervoor, verenigbare kwaliteit en geloofwaardigheidsverzekering aangehangen, en de ondernemingsgeest van ononderbroken ontwikkeling is de sluitsteen van onze ontwikkeling, en de steun en het lof van klanten en partners zijn de stuwende kracht van onze ontwikkeling.

 

Wij hebben rijke globale de uitvoerervaring en professionele leveringslijnen aan de wereldmarkt om ervoor te zorgen dat u het pakket zo spoedig mogelijk ontvangt. Als u om het even welke behoefte hebt, gelieve te voelen vrij om ons te contacteren, en dan kan ik snel aankomen om u concurrerende prijzen te tonen.

Geschiedenis

Opgericht in 2018, Nieuw Materieel Co. van Wuhan wordt eerst, Ltd gevestigd in Wuhan, Hubei-Provincie, China. Het bedrijf is een productonderzoek en een ontwikkeling, productie, agent, verkoop in één van de high-tech onderneming die anorganische chemische producten, organische chemische producten, aroma's en fragrances, farmaceutische grondstoffen, tussenpersonen en de andere chemische producten integreren.

Wij hebben goede behulpzame relaties met een aantal inspectie en testende instellingen en grote bedrijven in binnen- en buitenland, opgericht en een correct wetenschappelijk van de onderzoeksysteem en kwaliteitscertificering systeem gehad.

Dienst

1. Jaren van ervaring met uitgebreide kennis van producten en markten.
2. Strikt kwaliteitsbeheersysteem, de uitstekende naverkoopdienst.
3. Het bedrijf heeft sterke technische kracht en geavanceerd materiaal.
4. Professionele kwaliteitsborging en huis-aan-huis dubbele ontruiming.

Ons Team

Ons bedrijf beschouwt het verzamelen van talenten als concept en ontwikkelingsstrategie van het ondernemingstalent, en een team gevormd dat durft te worstelen en bereid is uit te dagen.

China Wuhan First New Material Co., Ltd Bedrijfsprofiel 0

Contactgegevens