Να στείλετε μήνυμα
aboutus

Wuhan First New Material Co., Ltd

Wuhan First New Material Co., Ltd
1
Είδος Επιχείρησης: Κατασκευαστής
Εξαγωγέας
Πωλητής
Κύρια Αγορά: Σε όλο τον κόσμο
Μάρκες: Πρώτα
Αριθμός Υπαλλήλων: >100
Ετήσιες πωλήσεις: 5000000-10000000
Ιδρύθηκε Έτος: 2018
Εξαγωγή pc: 70% - 80%
Περίπου εμείς
Εισαγωγή

Το Wuhan η πρώτα που νέα Co. τεχνολογίας υλικών, ΕΠΕ παρέχει στους πελάτες τις άριστες υπηρεσίες προϊόντων από την άποψη της ποιότητας, της ποσότητας και του χρόνου, έχει καθιερώσει μια καλή φήμη εμπορικών σημάτων και την εμπορική φήμη στη βιομηχανία, και έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη και την υποστήριξη πολλών πελατών στο εσωτερικό και στο εξωτερικό.

 

Από την καθιέρωσή της, η επιχείρηση έχει εμμείνει πάντα σε λαϊκό, την τεχνολογία για την επιβίωση, την ποιότητα για την αξιοπιστία, την υπηρεσία για το σκοπό, τη συνεπή διαβεβαίωση ποιότητας και αξιοπιστίας, και το επιχειρηματικό πνεύμα της συνεχούς ανάπτυξης είναι ο ακρογωνιαίος λίθος της ανάπτυξής μας, και η υποστήριξη και ο έπαινος των πελατών και των συνεργατών είναι η κινητήρια δύναμη της ανάπτυξής μας.

 

Έχουμε την πλούσια σφαιρική εμπειρία εξαγωγής και τις επαγγελματικές γραμμές παράδοσης στην παγκόσμια αγορά για να εξασφαλίσουμε ότι λαμβάνετε τη συσκευασία το συντομότερο δυνατό. Εάν έχετε οποιαδήποτε ανάγκη, παρακαλώ αισθανθείτε ελεύθερος να μας έρθει σε επαφή με, και έπειτα μπορώ γρήγορα να φθάσω για να σας παρουσιάσω ανταγωνιστικές τιμές.

Ιστορία

Ιδρυμένη το 2018, η νέα υλική Co. Wuhan πρώτα, ΕΠΕ βρίσκεται σε Wuhan, επαρχία Hubei, Κίνα. Η επιχείρηση είναι μια έρευνα προϊόντων και μια ανάπτυξη, παραγωγή, πράκτορας, πωλήσεις σε μια από την επιχείρηση υψηλής τεχνολογίας που ενσωματώνει τις ανόργανες χημικές ουσίες, τις οργανικές χημικές ουσίες, τις γεύσεις και τα fragrances, τις φαρμακευτικές πρώτες ύλες, τους μεσάζοντες και τα άλλα χημικά προϊόντα.

Έχουμε καθιερώσει τις καλές συνεταιριστικές σχέσεις με διάφορες επιθεώρηση και εξεταστικά όργανα και μεγάλες επιχειρήσεις στο εσωτερικό και στο εξωτερικό, και έχουμε ένα υγιές σύστημα επιστημονικής έρευνας και το σύστημα ποιοτικής πιστοποίησης.

Υπηρεσία

1. Έτη εμπειρίας με την εκτενή γνώση των προϊόντων και αγορών.
2. Ακριβές ποιοτικό σύστημα διαχείρισης, άριστη υπηρεσία μεταπωλήσεων.
3. Η επιχείρηση έχει την ισχυρή τεχνική δύναμη και τον προηγμένο εξοπλισμό.
4. Επαγγελματική εξασφάλιση ποιότητας και από σπίτι σε σπίτι διπλή εκκαθάριση.

Η ομάδα μας

Η επιχείρησή μας θεωρεί τη συλλογή των ταλέντων ως έννοια και στρατηγική ανάπτυξης επιχειρηματικού ταλέντου, και έχει διαμορφώσει μια ομάδα που τολμά να αγωνιστεί και είναι πρόθυμη να προκαλέσει.

Κίνα Wuhan First New Material Co., Ltd Εταιρικό Προφίλ 0

Στοιχεία επικοινωνίας